Ποιητικές συλλογές - Βιβλία ποίησης του Αντώνη Περδικάρη

Thinkover

"Κάθε μου λέξη είναι και μια μάχη κατά των φραγμών"

Ο ρομαντικός κι ονειροπόλος ποιητής Αντώνης Περδικάρης μίλησε με τη Λεωνή Γεωργίου και το thinkoverplus και το αποτέλεσμα είναι μια συνέντευξη εφ” όλης της ύλης.

Ο Αντώνης Περδικάρης είναι οικονομολόγος, επικοινωνιολόγος, καθόλου τεχνοκράτης, απεχθάνεται τους αριθμούς, πιστεύει πως όλα έχουν ψυχή. Ρομαντικός και ονειροπόλος γεννήθηκε σε μία ανοιχτή, ανήσυχη θάλασσα στο Οξύλιθο της Εύβοιας… Λίγα λόγια για τις ποιητικές του συλλογές:
Ο ΟΝΕΙΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ, Ημερολόγιο Ποιημάτων. Είναι η πρώτη συλλογή του, η οποία αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο, ώστε να πάει για τρίτη έκδοση. Αποτελεί ένα βιωματικό πόνημα, ένα ποιητικό ημερολόγιο της καθημερινότητας του, και όχι μόνο.Έχει τη συνήθεια να το κρατά στο κάθε πρωινό ξύπνημα του και να το συνεχίζει σαν δεύτερη πράξη λίγο πριν κοιμηθεί. Είναι και η καθημερινή του Επανάσταση, κόντρα σε καλούπια περιορισμών, φραγμούς και εμπόδια..

thinkover

Διαβάσετε όλη τη συνέντευξη στο Thinkover

Photographico.gr

f

photographico

perdikaris banner mikro1260

Επικοινωνία

Επικοινωνία με τον ποιητή
Αντώνη Περδικάρη

Τηλ: 698 702 4820

antonisΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.