Ποιητικές συλλογές - Βιβλία ποίησης του Αντώνη Περδικάρη

Παρουσίαση της ποιτικής συλλογής "Το Απέραντο του Ονείρου"

Η νέα ποιητική συλλογή του ποιητή Αντώνη Περδικάρη «Το Απέραντο του Ονείρου» από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ θα παρουσιαστεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στις 7:30 στον χώρο εκδηλώσεων των Εκδόσεων, οδό Τζωρτζ 20, Πλ. Κάνιγγος, τηλ. 2112136882.


Για το βιβλίο θα μιλήσει η Ανδρονίκη Ατζέμογλου – φιλόλογος, ποιήτρια.

Ποιήματα θα απαγγείλουν :
ο Ιωάννης Ζαμπούνης - παιδαγωγός θεάτρου,
η Μαίρη Γκαζιάνη – συγγραφέας και
ο ίδιος ο ποιητής.

Την βραδιά θα επιμεληθεί μουσικά ο Νικόλας Αδέσποτος – τραγουδοποιός, ο οποίος έχει μελοποιήσει και –μεταξύ των άλλων- θα ερμηνεύσει και το τραγούδι «Μη μ αφήσεις», ποίημα του Αντώνη Περδικάρη που περιλαμβάνεται στο βιβλίο.

Αγγίζοντας τη ψυχή του ποιητή>

Διαβαίνοντας με σιγανό βήμα προχώρησα προς το λιμάνι, κοντοστάθηκα και χάζευα όλη την μαγεία της θάλασσας και το απέραντο του ουρανού.
Εκεί που στεκόμουν ήταν δυο βαρκούλες και το ελαφρύ κυματάκι τις πήγαινε τόσο κοντά που σου έδιναν την εντύπωση ότι ήταν ένα, όπως δυο καρδιές που ενώνονται στο κάλεσμα της αγάπης..
Ακούγοντας το καράβι που ήταν πλευρισμένο στο μουράγιο να σφυρίζει έτοιμο να φύγει για το νέο ταξίδι του, συλλογίστηκα ότι θα ξεκολλήσει από το μουράγιο για να φύγει μακριά από την φωλιά του που το προστάτευε από τα κύματα του Αιγαίου.
Έζησα τη στιγμή όπου κάποιο άτομο φεύγει από το λημέρι του εκεί που γνώρισε την αγάπη, μια αγκαλιά και προστασία. Φεύγει αφήνοντας μόνο του κάποιον να πονεί και συντρίμμια πίσω του.
Τότε μύριες σκέψεις και συναισθήματα πλημμύρισαν την ψυχή μου, και άρχισα να τα καταγράφω στο χαρτί. Έτσι γέμισα κάποιες σελίδες με τα συναισθήματα μου σε στίχους.

«Το απέραντο της αγάπης, το απέραντο του πόνου του χωρισμού, το απέραντο του ονείρου για κάτι που νοσταλγείς».
(από το οπισθόφυλλο του βιβλίου που έγραψε η συγγραφέας Δέσποινα Τζαννή)

Παρουσίαση της ποιτικής συλλογής "Το Απέραντο του Ονείρου"    

Photographico.gr

f

photographico

perdikaris banner mikro1260

Επικοινωνία

Επικοινωνία με τον ποιητή
Αντώνη Περδικάρη

Τηλ: 698 702 4820

antonisΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.